Type and press Enter.

Taphorst Summer of ’24

Taphorst Summer of ’24 & Afterparty

De zomereditie van ons bierfestival is 28 & 29 juni! Het plein komt weer vol met allemaal kraampjes met bier en eten. Onze vrienden: De Sinner Spinners komen weer heerlijke vinyl plaatjes draaien en er zullen 2 specials gereleased worden op het festival.

Cocktail- & wijnbar

Dit jaar is er meer dan bier! Voor iedereen wat lekkers tijdens Taphorst Summer of ’24. Deze editie voegen wij ook een uitgebreide cocktail, mocktail en wijnbar toe. Dus geen bierdrinker? Kom gerust genieten van het heerlijke sfeertje onder het genot van een ander drankje.

Bevestigde brouwers

Cloudwater (EN)
The Veil (USA)
Bottle Logic (USA)
Fifth Frame (USA)
Messorem (CAN)
Sofia Electric (BG)
Bereta (RO)
Rivington (EN)
Rock City (NL)
Eleven (NL)
VAT’33 (NL) (Speciaal voor Taphorst worden er 2 collabs gebrouwen. Eentje met Rock City & eentje met Eleven.)
Meer brouwers volgen!

The Veil Special Bottles

Om het allemaal nog lekkerder te maken hebben wij de kans gekregen om een paar extra specialen Barrel Aged flessen van The Veil te schenken. In totaal komen er 6 bieren speciaal voor Taphorst naar Nederland. Deze gaan wij op specifieke tijden schenken. De tijden en bieren worden later nog bekend gemaakt.

Tickets

Omdat de ruimte op het plein beperkt is hebben wij het festival over 2 dagen verdeeld. Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni. Wat krijg je bij je ticket?

– Uniek Taphorst hard kunststof bierglas
– 2 muntjes

Beide dagen starten om 13:00 uur en stoppen om 23:00 uur.

Taplijst

De taplijst is nog niet bekend, maar zal in de aanloop naar het festival hieronder bekend gemaakt worden.

Afterparty | 5 juli | Finback & 3 Sons

Alsof 2 dagen feest nog niet genoeg zijn… De vrijdag na Taphorst hebben wij nog een hele vette afterparty voor jullie. Want waarom zou je stoppen? De brouwers van Finback & 3 Sons komen bij ons op bezoek. Het idee was een Tap Takeover, maar voor zulke dikke namen… daar doe je wat extra’s voor. De afterparty start vrijdag om 15:00 uur.

Verwacht een prachtige line-up van knetter verse IPA’s, sours en een dikke Barrel Aged stout. Allemaal van de tap!

Dat is natuurlijk niet alles! Heb je geen kans gehad om tijdens het Taphorst weekend langs te komen? Er blijven altijd wat pareltjes over na een festival. Het fantastische aanbod van Finback & 3 Sons wordt dus aangevuld met bieren van de brouwers die op ons festival zijn geweest.

Wat nog meer? Muziek, lekker eten, cocktails, wijn en heel veel gezelligheid.

Tickets? Nee. Je kunt wel alvast reserveren, maar je hebt verder niks nodig.