Type and press Enter.

Agenda

Agenda & Sport

Wil je de Formule 1 kijken, voetbal, wielrennen of wat anders? Het kan allemaal! Reserveer een tafel en zet in de opmerkingen waar je voor komt. Dan zorgen wij voor een plek met goed zicht op onze schermen.

Funky Fluid Tap Takeover
17 MEI | 13:00

Vrijdag 17 mei komen de Poolse brouwers van Funky Fluid op bezoek voor een Tap Takeover. De breinen achter de super geliefde Gelato bieren en verse IPA’s.

Taphorst – Summer of ’24 | Bierfestival
28 & 29 JUNI | 13:00

De zomereditie van ons bierfestival is 28 & 29 juni! Het plein komt weer vol met allemaal kraampjes met bier en eten. Onze vrienden: De Sinner Spinners komen weer heerlijke vinyl plaatjes draaien en er zullen 2 specials gereleased worden op het festival.

Cocktail- & wijnbar
Dit jaar is er meer dan bier! Voor iedereen wat lekkers tijdens Taphorst Summer of ’24. Deze editie voegen wij ook een uitgebreide cocktail, mocktail en wijnbar toe. Dus geen bierdrinker? Kom gerust genieten van het heerlijke sfeertje onder het genot van een ander drankje.

Taphorst Afterparty | Finback & 3 Sons
5 JULI | 13:00

Vrijdag 5 juli komen de Amerikaanse brouwers van Finback & 3 Sons op bezoek om Taphorst nog eens over te doen. De brouwers komen zelf langs om ze te tappen! Verwacht een ingetogen editie van Taphorst, maar niet minder lekker.

PRIZM Tap Takeover
6 SEPTEMBER | 13:00

Vrijdag 6 september komen de Franse brouwers van PRIZM op bezoek voor een Tap Takeover. Dikke hazy IPA’s, fruitige sours en mooie volle stouts staan op het menu.