We are passionate about sourcing fresh ingredients, combining with traditional flavors and continually evolving our menu to create a dinging experience that is truly unique.
Broodjes
Van 12:00 tot 16:00 uur
Tjaps 12 uurtje
desembrood met kaas, spiegelei, kroket (rund of paddenstoel) en soep (tomatensoep of uiensoep)
13,5
Carpaccio
desembrood met carpaccio, Grana Padano, zongedroogde tomaat, gefrituurde kappertjes, pittenmix, rucola en truffelmayonaise
13,5
Tonijnsalade
desembrood met huisgemaakte tonijnsalade, zongedroogde tomaat, kappertjes, rode ui en gekookt ei
9,5
Burrata
desembrood met burrata, tomaat, verse pesto en rucola
11,5
Philly Cheese Steak
brioche bun met gemarineerde kogelbiefstuk, cheddar, zoete ui, groene en rode paprika
12,5
Gravad Lax
desembrood met gemarineerde rauwe zalm, mierikswortelmayonaise, ingelegde ui en little gem
12,5
Uitsmijter
desembrood met 3 spiegeleitjes
optie: ham, kaas en/of spek per item +1.5
optie: ham, kaas en/of spek per item +1.5
7,5
Kroketten
desembrood met handgemaakte kroketten (keuze uit rund of paddenstoel) van Floris (2st) en mosterd
9,5
Hot Dishes
Hoofdgerechten
Van 17:00 tot 21:00 uur
Iberico Kotelet
aardappeltaartje, seizoensgroenten en maple syrup jus
27,5
Bavette
Ierse bavette, aardappeltaartje, seizoensgroenten en madeira jus
28,5
Fish 'N Chips
gefrituurde in bierbeslag gehulde witvis met friet en remoulade
17,5
Specials
Wij hebben ook altijd minimaal één gerecht buiten de kaart om. Vraag onze bediening naar de specials
Pulled Jackfruit
3 gestoomde bao buns met jackfruit, groente, kokos-koriander yoghurt en hoisinsaus
14,5
Buikspek bun
3 bao buns, buikspek, groentes, ingelegde rode ui, kokos koriander yoghurt en hoisinsaus
15,5
Côte de boeuf (2 pers)
Australische côte de boeuf geserveerd met chimichurri, béarnaisesaus en seizoensgroenten
alleen op bestelling – minimaal 24 uur van te voren
alleen op bestelling – minimaal 24 uur van te voren
79
Tea Menu
Tea Rituals for Focus, Health & Slowness