Type and press Enter.

Horeca Fietstocht

Op Hemelvaartsdag 18 mei 2023 organiseren zeven Horecabedrijven opnieuw de Hooglandse Horeca Fietstocht. De achtste editie alweer! Een gezellige familie fietsdag voor jong en oud met gratis deelname!

Dit jaar gaat de fietstocht ook door Vathorst, want ook Tjaps. en HEY!Pannenkoek doen mee. Zij passen naadloos in de Hooglandse Horeca Fietstocht, want delen van Vathorst zijn gebouwd op ooit Hooglandse weilanden. Ook dit jaar zal er bij een aantal horecazaken het Hooglands Blondje op de tap staan: een fris blond bier dat speciaal voor de Hooglandse horecaondernemers door Rock City Brewing is gebrouwen! Tijdens de Hooglandse Horeca Fietstocht kunnen deelnemers dit biertje volop proeven.

Deelnemers starten bij één van de zeven deelnemende bedrijven en fietsen vervolgens hun eigen route langs alle bedrijven. Bij elk horecabedrijf wacht de deelnemers een kinderactiviteit en/of een speciale (horeca) aanbieding. Aan onvoorziene technische fietsproblemen is ook gedacht: Blom Rijwielen is stand-by voor eventuele hulp bij fietspech. Deelnemers bepalen zelf hun startpunt, route en eindpunt. De deelnemende horecabedrijven zijn:

  1. De Noot, Hamseweg 31, Hoogland.
  2. De Faam, Hamseweg 5, Hoogland
  3. Concordia, Kerklaan 3, Hoogland
  4. Café Bar De Kolkrijst, Zevenhuizerstraat 151 Hoogland
  5. Landwinkel De Kastanjeboom, Zevenhuizerstraat 281, Bunschoten-Spakenburg
  6. Tjaps., Leeghwater 5, Amersfoort-Vathorst
  7. HEY!Pannenkoek, Zijpenberg 22, Amersfoort-Vathorst

De start is om 10.00 uur, het eindpunt moet om uiterlijk 17.00 uur bereikt zijn; bij inlevering van de volle stickerkaart kan op het eindpunt een gratis drankje genuttigd worden. De Hooglandse Horeca fietstocht belooft wederom een leuke dag te worden. Leuk voor jong en oud, doe gezellig mee!