Taste the Difference
SOUL KITCHEN, founded in 2022, is dedicated to all those who love to wander far and wide. We invite you on a wholesome culinary adventure, where you’ll explore undiscovered gourmet experiences.
Thank you for creating lasting memories with us.
About Us
Food Philosophy
Our daily changing menu represents the best of what our local markets have to offer. Our passion for sourcing fresh ingredients from farmers and suppliers we know, combining with traditional flavors and rewriting familiar recipes into exceptional cuisine is our mission and greatest joy.
Our Menu
Picky eaters, adventurous eaters, whatever your taste, we have something for you.
Broodjes
Van 12:00 tot 16:00 uur
Pulled Chicken
desembrood met pulled chicken, coleslaw en Henny’s outback-saus
13,5
Carpaccio
desembrood met carpaccio, Grana Padano, zongedroogde tomaat, gefrituurde kappertjes, pittenmix, rucola en truffelmayonaise
14,5
Smashed Avocado
desembrood, avocado, cherrytomaat, little gem en gebakken ei
11,5
Caprese
desembrood, mozzarella, tomatenmix, pesto, rucola en croutons
11,5
Tjaps 12 uurtje
desembrood met kaas, spiegelei, kroket (rund of paddenstoel) en soep (tomaat of mosterd)
14,5
Tonijnsalade
desembrood met huisgemaakte tonijnsalade, zongedroogde tomaat, kappertjes, rode ui en gekookt ei
11,5
Gerookte Zalm
desembrood met gerookte zalm, mierikswortelmayonaise, ingelegde rode ui en little gem
15,5
Uitsmijter
desembrood met 3 spiegeleitjes
optie: ham, kaas en/of spek per item +1.5
optie: ham, kaas en/of spek per item +1.5
8,5
Kroketten
desembrood met handgemaakte kroketten (keuze uit rund of paddenstoel) van Floris (2st) en mosterd
11,5
True American
Philly Cheese Steak
brioche bun met gemarineerde kogelbiefstuk, cheddar, zoete ui, groene en rode paprika
13,5
Chicken 'N Waffles
homemade fried chicken op een zoete wafel met maple syrup en chilisaus
12,5
Chicken 'n Waffles – Halve portie
homemade fried chicken op een zoete wafel met maple syrup en chilisaus
8,5
Soepen
Tomatensoep
crème fraîche en pesto
8,5
Mosterdsoep
spekjes en bosui
8,5
Burgers
Tjaps
brioche bun, Black Angus-burger, sla, tomaat, ui, cheddar en huisgemaakte burgersaus
18,5
Fried Chicken
brioche bun, homemade fried chicken, sla, tomaat, ui en honingmosterd-saus
17,5
Mexican
brioche bun, Black Angusburger, little gem, tomatensalsa, sour cream en TexMex
kaas
19,5
Tennessee
brioche bun, Black Angusburger, little gem, tomaat, uienringen, cheddar &
maple, bacon, BBQ-saus
19,5
Bloesems Beuker
brioche bun, 400 gr Black Angus-burger, sla, tomaat, ui, cheddar en huisgemaakte burgersaus
32,5
Paddenstoel-jackfruit Burger
brioche bun, little gem, tomaat, ingelegde rode ui en kokos-koriander yoghurt
17,5
Sides
Friet
mayonaise
4,5
Zoete Aardappelfriet
truffelmayonaise
5,5
Coleslaw
rode en witte kool, wortel, peterselie, rode ui en rozijnen
3,5
Tea Menu
Tea Rituals for Focus, Health & Slowness
Hoofdgerechten
Van 17:00 tot 21:00 uur
Kalfssukade
kalfsjus, seizoensgroenten en mousseline
23,5
Eendenborst
kumquatjus, seizoensgroenten en mousseline
24,5
Bavette
Ierse bavette, balsamico jus, geroosterde seizoensgroenten en mousseline
29,5
Kabeljauw
groene kruidenkorst, seizoensgroenten en mousseline
22,5
Specials
Wij hebben ook altijd minimaal één gerecht buiten de kaart om. Vraag onze bediening naar de specials
Bao Buns Pulled Jackfruit
3 gestoomde bao buns met jackfruit, oosterse groenten, kokos-koriander yoghurt en hoisinsaus
18,5
Côte de boeuf (2 pers)
Australische côte de boeuf geserveerd met chimichurri, béarnaisesaus en seizoensgroenten
alleen op bestelling – minimaal 24 uur van te voren
alleen op bestelling – minimaal 24 uur van te voren
79
Zalmfilet
citroengras roomsaus, seizoensgroenten en mousseline
24,5
Dessert
Cheesecake
cheesecake, rode vruchtencompote en witte chocolade-ijs
8,5
Stroopwafel Dessert
mascarponecrème, toffee stroop, stroopwafel kruimels en karamelijs
8,5
Limoncello Tiramisu
huisgemaakte limoncello tiramisu
8,5
Rabarbertaart
vanillesaus, slagroom en vanille- ijs
8,5
Kaasplank
drie kazen uitgezocht door onze Mick
13,5
Coffee
Lunch Menu
11:30 am – 3:00 pm
chef milo
CHEF Milo Fernandes
Milo’s culinary creations are reflective of his own extensive travels and love of combining flavours from all over the world. His cooking focuses on vegetable-centric dishes sourced from local farmers and he pays thoughtful attention to ingredients and subtle flavors.
Our Products
See what everyone’s saying about Soul KitchenIn the Press
food, wine & more
Visit us
Enjoy an exceptional culinary experience.
Monday – Friday
7am – 6pm
Saturday/Sunday
8am – 6pm
Monday – Friday
7am – 6pm
Saturday/Sunday
8am – 6pm